Aannemers & Bouwbedrijven

Bij de co√∂rdinatie van gehele bouwprojecten kan je ons op verschillende momenten inzetten. Zowel bij het inkopen van kozijnen, het inmeten van kozijnen, montage en onderhoud kan je ons inschakelen. We ondersteunen en ontzorgen je graag op deze vlakken en kijken altijd naar de beste prijs en kwaliteitsverhouding. 

Wij kopen voor je in
Wij zijn een Nederlands bedrijf dat ook gevestigd is in Polen. Daardoor kunnen we direct en persoonlijk schakelen met de beste fabrieken en hebben we zicht en invloed op het productieproces. We zijn merkonafhankelijk en hebben de mogelijkheid om te voldoen aan zeer specifieke wensen. 

We zorgen voor scherpe prijzen
Doordat wij direct contact hebben met de fabrieken kunnen we zeer scherp kozijnen voor je inkopen.

We staan echt voor goede kwaliteit

In tegenstelling tot veel Nederlandse partijen die in Polen inkopen of Poolse bedrijven die rechtstreeks op de Nederlandse markt verkopen, zijn wij een Nederlands bedrijf met Nederlandse werknemers in Polen. 

Doordat we een kantoor hebben in Polen, kunnen we zorgen voor de Nederlandse kwaliteitsstandaarden. We voeren kwaliteitscontroles uit bij de fabrieken en we zorgen ervoor dat de kozijnen voldoen aan de Nederlandse kwaliteitsstandaarden. 

Daarnaast zijn wij ook leverancier van BUVA producten aan de fabrieken in Polen. Door deze unieke werkwijze leveren wij goede kwaliteit kozijnen voor een scherpe prijs. 

Wij leveren wanneer jij dit wilt
We leveren de kozijnen op de plek waar jij dit wilt ontvangen en wanneer je dit wilt. Houd hiermee wel rekening met levertijden. Wil je weten hoe snel we kunnen leveren? Neem dan even contact met ons op, dan vertellen we je wat je hierin kunt verwachten. Dit verschilt per aanvraag.

Montage is mogelijk
Het is mogelijk om de kozijnen door ons te laten monteren. Onze eigen monteurs zijn hierin gespecialiseerd.

Neem contact met ons op
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor jouw projecten. We staan voor je klaar en staan bekend om onze snelle service, directe communicatie en goede prijs/kwaliteit verhouding. 

Snelle levertijden

Scherpe prijzen

Eigen locatie in Polen