Diensten

Window King heeft een unieke aanpak en werkwijze, waarin we de zakelijke relatie op 1 zetten. Wij ontzorgen onze relaties op het gebied van inkoop, levering, onderhoud en montage van kozijnen. Lees hieronder verder over onze diensten.

Onze diensten

Inkoopservice

Met deze service nemen wij het volledige inkoopproces uit handen. We kopen kozijnen in voor bedrijven bij Poolse fabrikanten. We faciliteren hierin de communicatie en kopen in vanuit de naam van de klant. De inkoopservice bestaat uit communicatie, inkoop en klachtenafhandeling. Deze service is alleen beschikbaar voor grote bedrijven. 


Inmeetservice

Om ervoor te zorgen dat de maten van de kozijnen goed worden ingemeten en doorgegeven aan de fabrikanten kunnen bedrijven gebruik maken van onze inmeetservice. Onze specialisten komen langs op locatie en meten de maten op van de gewenste kozijnen. Montageservice

We hebben de expertise in huis om zowel bij nieuwbouw als renovatieprojecten de montage van kozijnen te faciliteren. Door de jarenlange ervaring van onze monteurs monteren we snel, verantwoord en zorgvuldig de kozijnen bij de gewenste projecten. 


Service en onderhoud

Ook voor service en onderhoud kan je bij ons terecht. We bieden losse onderhoudsbeurten aan of onderhoudscontracten zodat de kozijnen langdurig in goede staat blijven functioneren.Wil je meer weten of heb je een vraag?

Snelle levertijden

Scherpe prijzen

Eigen locatie in Polen