Werkwijze

Window King heeft een unieke aanpak en werkwijze, waarin we de zakelijke relatie op 1 zetten. Wij ontzorgen onze relaties op het gebied van inkoop, levering en montage van kozijnen. Lees hieronder verder over onze werkwijze. 

Onze werkwijze

1. Start van onze zakelijke relatie

Allereerst komen we graag in contact met jou als klant om te kijken waar je behoefte aan hebt. De mogelijkheden van ons zijn zeer divers, we zijn merkonafhankelijk, hebben diverse specialisten in ons team en hebben direct contact met verschillende fabrieken. 


2. Onze specialisten

Op basis van je wensen gaan onze specialisten aan de slag en onderzoeken ze welke fabrieken en merken passen bij jouw project. Hierin kijken we naar levertijd, kwaliteit en prijs. Op basis hiervan maken we een offerte. 


3. De offerte

In de offerte komt duidelijk naar voren wat de achterliggende gedachte is van de keuze voor de fabriek, wat de plus en minpunten hiervan zijn. Hierin zijn we altijd open en eerlijk. Elke fabriek heeft z’n eigen voor en nadelen. Denk bijvoorbeeld aan een fabriek die een snelle levertijd heeft maar hierdoor een wat hogere prijs heeft of een fabriek die iets langer doet over leveren maar grote volumes kan produceren voor een lage prijs. 


4. Akkoord

Vanaf het moment dat je akkoord bent met de offerte, geven we de fabriek de juiste orders om de productie in gang te zetten. Wanneer de productie voltooid is wordt het getransporteerd naar jouw gewenste locatie. 


5. Levering & Montage

We hebben verschillende mogelijkheden op het gebied van levering en transport. We kunnen just in time leveren op je gewenste locatie en het is mogelijk om met een hijskraan te leveren. Daarnaast is het ook mogelijk dat wij de montage verzorgen. 


6. Elk project is divers

Elk project is verschillend, daarom werken we samen met meerdere partijen. We hebben onze eigen monteurs in dienst maar als het nodig is schakelen we gespecialiseerde partners in die zorgen voor jouw gewenste resultaat.


7. Aftercare

Zodra de kozijnen zijn geleverd en gemonteerd staan wij klaar voor eventuele service en onderhoud. Ook hiervoor hebben wij onze partners en doen we dit niet altijd zelf. Ook dit is afhankelijk van het project waarvoor je ons wilt inschakelen. 


Wil je meer informatie of heb je een vraag?

Snelle levertijden

Scherpe prijzen

Eigen locatie in Polen