Window King

Window King richt zich op de zakelijke markt in Nederland, het Nederlands Caribisch gebied en de Latijns Amerikaanse markt.

We zijn gevestigd in Nederland, Aruba en Polen. 

Onze hoofdvestiging bevindt zich in Alblasserdam. Daarnaast hebben we een vestiging in Aruba waar we ons richten op het Nederlands Caribisch gebied en de Latijns Amerikaanse markt. We bedienen daar specifiek de zakelijke markt. Denk dan aan aannemers, bouwbedrijven en ontwikkelaars. 

Verder hebben we een vestiging in Polen,
deze locatie hebben we strategisch gekozen.

Door deze vestiging kunnen wij makkelijk, snel en direct communiceren met de fabrikanten, kwaliteitscontroles doen en ook zeer specifiek fabrieken selecteren die voldoen aan Nederlandse kwaliteitseisen. In deze strategisch gepositioneerde vestiging werken onze Nederlandse werknemers die in contact staan met de Poolse fabrikanten. Hierdoor kunnen wij niet alleen zelf producten afnemen maar ook leveren aan de Nederlandse markt.

Snelle levertijden

Scherpe prijzen

Eigen locatie in Polen

Samenwerken?

Window King heeft een unieke aanpak en werkwijze, waarin we de zakelijke relatie op 1 zetten. Wij ontzorgen onze relaties op het gebied van inkoop, levering en montage van kozijnen. Lees hieronder verder over onze werkwijze.