Klusbedrijven

Window King staat klaar voor jouw klusbedrijf of voor jou als ZZP’er. We bieden je een zakelijke relatie op maat, zodat jij je niet meer bezig hoeft te houden met het inkoopproces van je kozijnen. Hoe klein of groot de projecten zijn die je draait maakt niet uit, we helpen je graag. 

Wij kopen voor je in 
Wij zijn een Nederlands bedrijf dat ook gevestigd is in Polen. Daardoor kunnen we direct en persoonlijk schakelen met de beste fabrieken en hebben we zicht en invloed op het productieproces.

We zorgen voor scherpe prijzen
Doordat wij direct contact hebben met de fabrieken kunnen we zeer scherp kozijnen voor je inkopen.

We staan voor goede kwaliteit
De Nederlandse kwaliteitsstandaarden staan bij ons op nummer 1, daarom doen wij kwaliteitscontroles bij de fabrieken en zorgen we dat de kozijnen voldoen aan de Nederlandse kwaliteitsstandaarden. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Wij leveren wanneer jij dit wilt
We leveren de kozijnen op de plek waar jij dit wilt ontvangen en wanneer je dit wilt. Houd hiermee wel rekening met levertijden. Wil je weten hoe snel we kunnen leveren? Neem dan even contact met ons op, dan vertellen we je wat je hierin kunt verwachten. Dit verschilt per aanvraag.

Neem contact met ons op
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor jouw projecten. We staan voor je klaar en staan bekend om onze snelle service, directe communicatie en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snelle levertijden

Scherpe prijzen

Eigen locatie in Polen