Kozijnbedrijven

Concurrenten bestaan niet bij ons. We werken graag samen met andere kozijnbedrijven. Vaak hebben kozijnbedrijven moeite met inkopen in Oost Europa. Doordat wij zelf hier fysiek gevestigd zijn is het voor ons makkelijk om hierin het inkoopproces voor andere kozijnbedrijven uit handen te nemen. Hierdoor kunnen zij zich focussen op sales en montage.

Wij kopen voor je in
Wij zijn een Nederlands bedrijf dat ook gevestigd is in Polen. Daardoor kunnen we direct en persoonlijk schakelen met de beste fabrieken en hebben we zicht en invloed op het productieproces. We zijn merkonafhankelijk en hebben de mogelijkheid om te voldoen aan zeer specifieke wensen. Het is mogelijk om in grote of kleine volumes te bestellen. 

We zorgen voor scherpe prijzen
Doordat wij direct contact hebben met de fabrieken kunnen we zeer scherp kozijnen inkopen.

We staan voor goede kwaliteit
De Nederlandse kwaliteitsstandaarden staan bij ons op nummer 1, daarom doen wij kwaliteitscontroles bij de fabrieken en zorgen we dat de kozijnen voldoen aan de Nederlandse kwaliteitsstandaarden. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Levering & Montage
We communiceren duidelijk wanneer het mogelijk is om de gewenste kozijnen te leveren en te monteren. Montage is niet verplicht, dit is een optie. 

Neem contact met ons op
Heb je een kozijnbedrijf en wil je dat het inkoopproces uit handen wordt genomen? We zien je niet als concurrent en staan graag voor je klaar. 

Snelle levertijden

Scherpe prijzen

Eigen locatie in Polen