Prefab bouw

Window King levert kozijnen voor prefab bouwbedrijven. Om ervoor te zorgen dat je snel en betrouwbaar richting je klanten kunt communiceren over het snel afwikkelen van de bouw staan wij klaar om snel en op tijd kozijnen te leveren. We leveren kozijnen voor dakkapellen en gevels. Wij voorkomen dat je problemen hebt met naleveringen van kozijnen, een probleem dat we nu vaak in de markt zien. Wij tackelen dat probleem door onze korte lijnen met fabrieken en leveren daardoor kozijnen just in time.

Wij kopen voor je in
Wij zijn een Nederlands bedrijf dat ook gevestigd is in Polen. Daardoor kunnen we direct en persoonlijk schakelen met de beste fabrieken en hebben we zicht en invloed op het productieproces. We zijn merkonafhankelijk en hebben de mogelijkheid om te voldoen aan zeer specifieke wensen. Het is mogelijk om in grote of kleine volumes te bestellen. 

We zorgen voor scherpe prijzen
Doordat wij direct contact hebben met de fabrieken kunnen we zeer scherp kozijnen inkopen.

We staan voor goede kwaliteit
De Nederlandse kwaliteitsstandaarden staan bij ons op nummer 1, daarom doen wij kwaliteitscontroles bij de fabrieken en zorgen we dat de kozijnen voldoen aan de Nederlandse kwaliteitsstandaarden. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Levering & Montage
We communiceren duidelijk wanneer het mogelijk is om de gewenste kozijnen te leveren en te monteren. Montage is niet verplicht, dit is een optie. 

Neem contact met ons op
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We staan voor je klaar en staan bekend om onze snelle service, directe communicatie en goede prijs/kwaliteit verhouding. 

Snelle levertijden

Scherpe prijzen

Eigen locatie in Polen