Projectontwikkelaars

Window King ondersteunt projectontwikkelaars vanaf het begin van een nieuw bouwproject tot het einde. We denken mee vanaf het begin van het project in de ontwikkeling en in de planning en ondersteunen door ons te focussen op het inkoopproces de levering en de montage van kozijnen.

Wij kopen voor je in
Wij zijn een Nederlands bedrijf dat ook gevestigd is in Polen. Daardoor kunnen we direct en persoonlijk schakelen met de beste fabrieken en hebben we zicht en invloed op het productieproces. We zijn merkonafhankelijk en hebben de mogelijkheid om te voldoen aan zeer specifieke wensen. Het is mogelijk om in grote of kleine volumes te bestellen. 

We zorgen voor scherpe prijzen
Doordat wij direct contact hebben met de fabrieken kunnen we zeer scherp kozijneninkopen.

We staan voor goede kwaliteit
De Nederlandse kwaliteitsstandaarden staan bij ons op nummer 1, daarom doen wij kwaliteitscontroles bij de fabrieken en zorgen we dat de kozijnen voldoen aan de Nederlandse kwaliteitsstandaarden. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Levering & Montage
We communiceren duidelijk wanneer het mogelijk is om de gewenste kozijnen te leveren en te monteren. Montage is niet verplicht, dit is een optie. 

Neem contact met ons op
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor het gewenste bouwproject. We staan voor je klaar en staan bekend om onze snelle service, directe communicatie en goede prijs/kwaliteit verhouding. 

Snelle levertijden

Scherpe prijzen

Eigen locatie in Polen