VVE's

Window King ontzorgt VVE’s bij renovatietrajecten en biedt hierin een full-service aanpak. Zijn er nieuwe kozijnen nodig? We denken en helpen mee bij het inmeten, inkopen, monteren en zorgen voor een goede after care. Door onze directe lijnen met fabrieken en onze eigen monteurs kunnen we snel, scherp geprijsd en vakkundig leveren. 

Wij kopen voor je in
Wij zijn een Nederlands bedrijf dat ook gevestigd is in Polen. Daardoor kunnen we direct en persoonlijk schakelen met de beste fabrieken en hebben we zicht en invloed op het productieproces. We zijn merkonafhankelijk en hebben de mogelijkheid om te voldoen aan zeer specifieke wensen. Het is mogelijk om grote of kleine volumes te bestellen. 

We zorgen voor scherpe prijzen
Doordat wij direct contact hebben met de fabrieken kunnen we zeer scherp kozijnen voor je inkopen.

We staan voor goede kwaliteit
De Nederlandse kwaliteitsstandaarden staan bij ons op nummer 1, daarom doen wij kwaliteitscontroles bij de fabrieken en zorgen we dat de kozijnen voldoen aan de Nederlandse kwaliteitsstandaarden. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Levering & Montage
We communiceren duidelijk wanneer het mogelijk is om te leveren en te monteren. Hierin maken we een overzichtelijke planning zodat we snel, duidelijk en accuraat de kozijnen zullen plaatsen.

Neem contact met ons op
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van het gewenste renovatieproject. 

Snelle levertijden

Scherpe prijzen

Eigen locatie in Polen